Woudenberg Sportief | Sportmarkt | Obstacle-run | Sportverkiezingen

Vanaf de 2017 editie van Woudenberg Sportief zal er elk jaar een goed doel ondersteund worden. Dit jaar is er gekozen voor de Woudenbergse voedselbank. Helaas is de inzet van de voedselbank steeds vaker nodig, ook in ons mooie dorp.

In Woudenberg zijn er 32 gezinnen, die gebruik maken van de voedselbank, en die kunnen volgens ons best een (sportief) steuntje in de rug gebruiken.

Via deze pagina kan je een donatie doen middels iDeal via Tikkie (onderdeel van ABN-AMRO). Je kan eenvoudig € 2,50 / € 5,- / € 7,50 of € 10 overmaken aan de Stichting Woudenberg Sportief door op 1 van de onderstaande linkjes te klikken. Wij zorgen er dan voor dat de donaties bij de Woudenbergse Voedselbank terechtkomt.

Klik op één van de onderstaande bedragen om middels iDeal via Tikkie een donatie te doen aan de Woudenbergse voedselbank.

Ja, ik wil graag € 2,50 doneren

Ja, ik wil graag € 5,– doneren

Ja, ik wil graag € 7,50 doneren

Ja, ik wil graag € 10,– doneren

(Tikkie werkt op vele devices en bij Apple smartphones / iPads vanaf iOS8 of hoger)

De Voedselbank in Woudenberg is een onderdeel van VoedselFocusAmersfoort (VFA). VFA levert voedselpakketten aan inwoners van de regio’s Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel en Spakenburg. De vrijwilligers van de voedselbank Woudenberg halen de pakketten op in Amersfoort, nemen deze mee naar Woudenberg en zorgen voor de uitgifte bij het uitgiftepunt Eben Haëzer.

De vraag of een voedselpakket wordt verstrekt, hangt af van het bedrag dat mensen maandelijks overhouden voor voeding, kleding en dergelijke. Dit is dus het geld dat overblijft nadat de vaste lasten zoals huur, gas/water/licht en verzekeringen betaald zijn. De verstrekking vindt plaats na een intake waarbij er rekening wordt gehouden met de toekenningscriteria.