Sportverkiezing: sportprestatie 2017-2018

  1. Er kan niet meer  gestemd worden voor de sportprestatie van het jaar. Je kan hier meer over de genomineerden lezen.

Op zaterdag 22 juni 2019 worden de prijzen voor Sportprestatie en Sportvereniging van het jaar uitgereikt. Deze sportverkiezing is een onderdeel van het evenement ‘Woudenberg Sportief’, welke gehouden zal worden rondom Sport- en cultureel centrum ‘De Camp’.

Tijdens dit evenement presenteren alle sportverenigingen zich en kan iedereen actief meedoen met de ‘sportclinics’ die door de diverse clubs worden verzorgd. Van voetbal tot squash en van dansen tot boksen. Op deze manier zetten wij Woudenberg als Sportdorp op de kaart.

Zie ook het programma.

Hoe werkt het?

Stemmen

Eerst worden de nominaties bekend en kunnen de inwoners van Woudenberg hun stem uitbrengen op de genomineerde kandidaten tbv de titel ‘sportprestatie van het jaar’.

Het stemmen gaat via een stemformulier op deze website.

De winnaar van Sportvereniging van het jaar wordt door een vakkundige jury bepaald.

Het evenement Woudenberg Sportief

Op zaterdag 30 juni 2018 vindt het evenement ‘Woudenberg Sportief’ plaats. Dit evenement wordt gehouden rondom Sport- en cultureel centrum ‘De Camp’.

Tijdens dit evenement presenteren alle sportverenigingen zich en kan iedereen actief meedoen met de ‘sportclinics’ die door de diverse clubs worden verzorgd. Van voetbal tot squash en van dansen tot boksen.